×

Sporočilo

Direktiva o e-zasebnosti v EU

Nasa stran uporablja piskotke, s ogledom nase strani se strinjate z namestitvijo piskotkov.

povezava na e-Privacy Directive Documents

povezava na GDPR Documents

Niste sprejeli piskotkov. Vaso odlocitev lahko spremenite.

 

 

Medtem ko pojem brezpapirnega načina dela načeloma zveni odlično, je resničnost, da veliko pisarn še vedno potrebuje redno kopiranje in tiskanje dokumentov.

Samostojni pisarniški kopirni stroji v starem slogu so skoraj izginili v digitalni dobi, nadomestili pa so jih večnamenski tiskalniki oz. multifunkcijske naprave, ki združujejo funkcije tiskanja, kopiranja, skeniranja in po želji faksiranja v eno napravo. Tehnično »kopirni stroj« v današnjem smislu je navadi tiskalnik, ki ima vgrajeno napravo za skeniranje, tako da se lahko dokument, ki ga je treba kopirati, skenira in reproducira v tiskalniku.

Kot  računalniška oprema so tudi večnamenski tiskalniki oz. multifunkcijske naprave, še vedno v razvoju in ponujajo vedno več funkcij kot kdaj koli prej, sledijo napredku in povezljivosti.

Pri najemu opreme je tako potrebno upoštevati tudi sodobnost naprave, da lahko zagotovi vse vaše zahteve o povezljivosti in varnosti, ki je z dneva v dan bolj pomembna zaradi državnih zakonov ali internih aktov v podjetju.

Zato naše podjetje stremi najemu novih sodobnih naprav Canon, ki izpolnjujejo še tako zahtevne standarde oziroma s programsko opremo dodajo dodatno vrednost.

 Izbor naprav za najem si lahko ogledate  na uradnem spletnem portalu Slovenija Canon.

 

 za več nas kontaktirajte

   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

 Ogled nazaj